Kiszivárgott Koncz Zsófia első nyilvános zenés showműsora – VIDEÓ

Megosztás

Egyik olvasónk juttatott el hozzánk egy rendkívül érdekes videót, amiből kiderül, hogy Koncz Zsófia nem csupán mosolyogni, öltözködni, kezet rázni és koccintani tud, de az éneklés és a szűk ruhában ugrándozás sem áll tőle távol.

Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter és újabban Márki-Zay Péter – politikusok, akik nyilvánosan táncoltak és rögtön a Fidesz céltáblájává váltak. A kormánypárti média szerint ezek a végtagjaikat ritmusra mozgató emberek nevetségessé tették magukat és mai napig elrettentő példaként hivatkoznak rájuk, például Gyurcsány 2006-os (!) videójára. (Ezen a ponton meg kell jegyezni, hogy a tánchoz valami egészen különös viszony fűzi Orbán Viktort és hűséges munkatársait, elég ha csak a “Ne táncoljunk úgy, ahogy ők fütyülnek” felirattal ellátott óriásplakátokra gondolnunk.)

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Szerencsen a 17. Jótékonysági Polgári Bált, ahol a vendégek egy jó ügy érdekében, a helyi oktatási intézmények megsegítésére gyűjtöttek és ha már ott voltak, jót mulattak.

Az iskola aulájában volt tombola sorsolás, néptáncosok, ismerős dallamok szintetizátorra és egy kivételes sztárfellépő, akit eddig csak prózai szerepekben láthattunk.

“Másfél perc zene, tánc, öröm, nevetés és sok szép emlék.” – ezekkel a szavakkal ajánlotta közösségi oldalán azt a rövid videót Koncz Zsófia, melybe belefért az egész este esszenciája és a zenés showműsor legjobb pillanatai.

Igen ám, de egyik olvasónk eljuttatott hozzánk egy privát felvételt, amelynek köszönhetően a Fidesz borsodi országgyűlési képviselőjének teljes performansza megismerhető és értékelhető.

A magyar lobogó egyik színét magára öltő Koncz Zsófia a tombolatárgyak gyűrűjében eldalol egy angol, egy magyar, majd pedig egy francia nyelvű slágert és saját bevallása szerint első alkalommal teszi mindezt nyilvánosan. Mozgását aszerint választja meg, hogy éppen milyen stílusú dalt ad elő, így történhet meg hogy egyszer vad ugrálásba kezd, majd alig egy perccel később angyalian mormolja, hogy “Vezess jó Uram“.

Az alábbi videó segítségével mindenki döntse el maga, hogy Koncz Zsófia énekesként, vagy politikusként tehetségesebb. És azt sem árt végiggondolni, hogy vajon miben különbözik egy ellenzéki politikus mozgása egy kormánypártitól?

Így dalolt Koncz Zsófia a szerencsi polgári bálon

Látott már energiaügyi miniszterhelyettes színpadon énekelni? Itt az alkalom, hogy meghallgassa a szerencsi országgyűlési képviselő produkcióját!

Kiemelt fotó: Koncz Zsófia Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek